Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕυχαριστήρια πλακέτα πρόσφεραν στον Κωνσταντίνο Μάκαρη…

Ευχαριστήρια πλακέτα πρόσφεραν στον Κωνσταντίνο Μάκαρη…

12 / 100

Με τιμητική πλακέτα που παρέδωσαν στον Κωνσταντίνο Μάκαρη,είπαν ευχαριστώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης ,ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Αθανασόπουλοςκαι ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν.Κιου Νίκος Σαρηγιάννης για  την δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Λασκαρίδειο Λαογραφικό Μουσείο της Ν.Κίου.

Είναι γνωστή η αγάπη του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλίου Κωνσταντίνου Μάκαρη στην ιστορία και τον πολιτισμό .Μάλιστα ο ίδιος περιηγήθηκε επί αρκετή ώρα μέσα στο μουσείο και ενθουσιάστηκε με τα εκθέματα, που το κάθε ένα από αυτά είχε την δική του αξία, και χαρακτήριζε ιδιαίτερη χρονική στιγμή από την ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων της Κίου της Μ.Ασίας που έφεραν μαζί τους στην Ν.Κιο Αργολίδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι εικόνες που μετέφεραν μέσα στα πράγματα τους με τον σημαντικό για εκείνους συμβολισμό της πίστης τουςγια το θείο.

Ο Κ.Μάκαρης υποσχέθηκε με την σειρά του ότι θα είναι πάντα παρών σε ό,τι χρειαστεί, και υπογράμμισε ότι το Ναύπλιο και το Άργος επιβάλλεται να βαδίζουν μαζί βήμα βήμα στην ανάπτυξη.

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >