Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΗ περασμένη εβδομάδα στο ΚΔΑΠ Ναυπλίου ήταν αφιερωμένη στα Μουσεία

Η περασμένη εβδομάδα στο ΚΔΑΠ Ναυπλίου ήταν αφιερωμένη στα Μουσεία

18 / 100

Η περασμένη εβδομάδα στο ΚΔΑΠ Ναυπλίου ήταν αφιερωμένη στα Μουσεία (18 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα Μουσείων) και τα εργαστήριά μας τα τίμησαν δεόντως!!!

Η “Ομάδα προστασίας μουσείων” κλήθηκε να διελευκάνει μία πολύ σοβαρή υπόθεση. Κάποια εκθέματα είχαν μπει σε λάθος μουσείο και κάποια άλλα βρέθηκαν σπασμένα..!! Τα παιδιά ένωσαν τα κομμάτια διορθώνοντας τα εκθέματα και τα μετέφεραν στο σωστό μουσείο. Μήπως ο δράστης ήταν ο ίδιος με το βιβλίο “ο Λύκος Ζαχαρίας και το μυστήριο στο μουσείο”;;

Με το Μουσικό Εργαστήρι “επισκεφτήκαμε” ένα μουσείο παραδοσιακών λαϊκών οργάνων και μάθαμε πολλά για αυτά!!

Μετατρέψαμε τον χώρο μας σε μουσείο με μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων και παίξαμε στο μουσείο μας το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού!!!

“Επίσκεψη” στην Πινακοθήκη με πίνακες από όλες τις καλλιτεχνικές περιόδους και τεχνικές!! Κάθε πίνακας και ένα κρυμμένο μυστικό…

Με το Εργαστήρι Εικαστικών πραγματοποιήσαμε μία διαδικτυακή περιήγηση στο μουσείο του Van Gogh. Εξηγήσαμε τη χρησιμότητα μιας τέτοιας εφαρμογής και πως μπορεί να μας εξυπηρετήσει. Στη συνέχεια, εμπνευστήκαμε από το πίνακα του Van Gogh και με δαχτυλομπογιές φτιάξαμε Ηλιοτρόπια.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν ΔΩΡΕΑΝ (με voucher μέσω ΕΣΠΑ) τα παιδιά τους την επόμενη σχολική χρονιά 2022-2023 στο ΚΔΑΠ μας, μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί τους με αναλυτική ενημέρωση και πληροφορίες για όλα!!

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΚΔΑΠ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2022-2023 (google.com)

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >