Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΝΑΥΠΛΙΟΜάκαρης: Μπορεί να λειτουργήσει ως η καλύτερη επιχείρηση ο δήμος Ναυπλιέων, με...

Μάκαρης: Μπορεί να λειτουργήσει ως η καλύτερη επιχείρηση ο δήμος Ναυπλιέων, με όφελος για τους δημότες

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα δημάρχου: Τί θέλει να κάνει στο Ναύπλιο και πώς θα λειτουργήσει ως δήμαρχος – Επίσημη έναρξη μιας μακράς και εξαντλητικής προεκλογικής περιόδου

Υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλίου είναι και επισήμως από σήμερα ο επιχειρηματίας Κώστας Μάκαρης, ανακοινώνοντας ότι ηγείται δημοτικού συνδυασμού και ανοίγοντας ουσιαστικά μια μακρά και εξαντλητική προεκλογική περίοδο για όλους τους υποψηφίους και εξαναγκάζοντας τους να ακολουθήσουν σιγά σιγά και να φανερώσουν τις προθέσεις τους. “Θέλουμε να δούμε το Ναύπλιο αλλιώς, να δημιουργήσουμε το Ναύπλιο που αγαπάμε” τόνισε στην αρχή της ομιλίας του.

Το Ναύπλιο είναι η καλύτερη επιχείρηση
Το μότο του υποψήφιου δημάρχου είναι ότι ο δήμος Ναυπλιέων μπορεί να λειτουργήσει ως μια επιχείρηση, με στόχο την ανάπτυξη, προς όφελος των ίδιων των δημοτών, κάτι που περικλείεται στη φράση του: «Ο δήμος θα πρέπει να έχει μια διαφορετική προσέγγιση. Το Ναύπλιο είναι η καλύτερη επιχείρηση. Το Ναύπλιο θέλει μια προσέγγιση επιχειρηματική, όχι μικροπολιτική».

Η ανακοίνωση του Μάκαρη διήρκησε 20 λεπτά, ήταν προσεγμένη, και επικεντρωμένη γύρω από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και στο βασικό και κεντρικό στόχο που έχει σχετικά με τον τρόπο άσκησης του δημαρχιακού αξιώματος. Αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να ηγηθεί δημοτικού συνδυασμού, τί θέλει να κάνει στο Ναύπλιο και πώς θα λειτουργήσει ως δήμαρχος. Οι λίγες αναφορές του στον Δημήτρη Κωστούρο περιορίστηκαν σε θέματα διαφάνειας, ενώ επισήμανε την κόπωση της σημερινής δημοτικής αρχής.

Η υποψηφιότητα ανακοινώθηκε στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Αμαλία, όπου παρόντες ήταν ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος, η σύζυγός του, η κόρη του και οι δημοσιογράφοι, απόντων χειροκροτητών ή ακολούθων. Προφανώς, θέλησε με τον τρόπο αυτό να δώσει έμφαση σε αυτό ακριβώς που είχε ανακοινώσει να πράξει, δηλαδή μέσω των δημοσιογράφων να γνωστοποιήσει επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων και τίποτα άλλο, αποφεύγοντας να εντυπωσιάσει ή μετατρέποντας την ανακοίνωση σε «πανηγύρι» φίλων και γνωστών.

anagnostis.org

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >