Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΜαρία Ράλλη: Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Ναυπλιέων δίπλα στα παιδιά του...

Μαρία Ράλλη: Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Ναυπλιέων δίπλα στα παιδιά του πολέμου

5 / 100

Κατά το πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων στις 14.03.2022,η Πρόεδρος Μαρία Ράλλη εισηγήθηκε ως θέμα προς ζήτηση την πιθανότητα φοίτησης στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων παιδιών από την Ουκρανία, που φιλοξενούνται στον Δήμο και τις παροχές μας σε αυτά. 
“Ύστερα από διαλογική συζήτηση των μελών και με την απόλυτη θετική πρόθεση όλων , συμφωνήσαμε οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Ναυπλιέων να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών σε γραφική ύλη και λοιπό σχολικό εξοπλισμό. 
Ήδη ,σε σχολεία μας φιλοξενούνται μικροί μαθητές από την Ουκρανία και ήδη έχουμε προσφέρει όλα όσα απαιτούνται…. Φυσικά , σημαντικός και αξιοσημείωτος ο ρόλος των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά του πολέμου και συγχρόνως μαθαίνουν στα δικά μας παιδιά την ομαλή συνύπαρξη όλων στο σχολικό περιβάλλον και όχι μόνο…. 
Τους ευχαριστούμε θερμά και στεκόμαστε δίπλα με απόλυτη κατανόηση στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η εκπαιδευτική κοινότητα δύο χρόνια τώρα…. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε….” ανεφερε η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτρόπων του Δήμου Ναυπλιέων κ. Μαρία Ράλλη.

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >