Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΝΑΥΠΛΙΟ: ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΚΑΙΕΙ ! Φυσικά δεν έχουν...

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΚΑΙΕΙ ! Φυσικά δεν έχουν μόνο τον Μαραθώνιο έχουν και τον Παλαμήδιο Δρόμο

ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΦΛΟΓΑ ΚΑΙΕΙ: Το Μπαούλο με το χρήμα έρχεται και το γεμίζει ο Τριπολιτσιώτης ανάδοχος του Μαραθωνίου , οικογενειακός .

Φυσικά δεν έχουν μόνο τον Μαραθώνιο έχουν και τον Παλαμήδιο Δρόμο ,σε αυτή την περίπτωση ο Ανάδοχος είχε ”μπερδέψει” την Πόλη του Ναυπλίου .

Προσαρμόζει χορηγίες και Τρέξιμο ,για να γεμίσει το σεντούκι του ?.. Ουσιαστικά θα έλεγα το σεντούκι τους διότι τα χρήματα είναι “πολλά”, κάποτε το κοστολόγιο ξεπερνούσε 119.000 ευρώ , εάν δεν απαντώμαι και δεν λεμέ για τους χορηγούς ,μιλάμε για πάρε – δώσε μεταξύ ΔΟΠΠΑΤ- ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ( Για ένα μαραθώνιο 120.000 € ΣΟΚ )

Η κ. Μαρία Ράλλη έχει πέτυχει πολλά με την Ανακάλυψη των 3D και με τα Ρομποτικά , Λέιζερ έχει μετατρέψει το Ναύπλιο ,DISCO,ετσι και τώρα θα βρεθεί ο τρόπος να φωτίσουν το ΣΠΑΘΙ ,για να φωτογραφηθούν μικροί και μεγάλοι στο Ναύπλιο .

ΤΑ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ”

Και επειδή κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια ,με τον Μαραθώνιο και το Παλαμήδιο ,θα πρέπει να επέμβει ο οικονομικός Εισαγγελέας ,για το Μπαούλο των χρήματων…

επίσης Θα πρέπει να βρεθεί όχι Επόπτης Εργασίας ! αλλά Επόπτης της Δήθεν Εθελοντικής Εργασίας ,για αυτούς που τρέχουν με την υπογραφή τους ότι δεν θέλουν χρήματα για τους Εθελοντές που Ουσιαστικά εργάζονται για να μπορούν τα ΑΦΜ από την Τρίπολη , να εισπράττουν ?? και για αυτούς που αδιαφορούν και ξεχνούν ότι τα χρήματα πρέπει να Μένουν στην Πόλη μας και στα χωριά μας ,για αυτούς που έχουν ανάγκες για ένα πιάτο φαγητό στα ΣΥΣΣΙΤΙΑ.

ΡΟΥΤΟΥΛΑΣ : ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΝ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΡΑ .

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ $ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >