Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΝΑΥΠΛΙΟΝαύπλιο: Μοναδικό σεργιάνι στα τραγούδια, με τη συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου και...

Ναύπλιο: Μοναδικό σεργιάνι στα τραγούδια, με τη συναυλία της Ρίτας Αντωνοπούλου και του Μανόλη Ανδρουλιδάκη, στην Παλιά Πόλη

8 / 100

Η μουσική παράσταση «Μαζί» κλείνει το φεστιβάλ του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου

Με ένα μοναδικό σεργιάνι στα τραγούδια στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου κλείνει το διήμερο φεστιβάλ του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου, με την αισθαντική φωνή της Ρίτας Αντωνοπούλου να δένει με τους ήχους του ταλαντούχου συνθέτη και σολίστ Μανόλη Ανδρουλιδάκη, στη μουσική παράσταση «Μαζί».

Η πλατεία Αγίου Γεωργίου «βούλιαξε» στην κυριολεξία από τον κόσμο που ήρθε να απολαύσει αλλά και να σιγοτραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου έχει ερμηνεύσει μοναδικά τα έργα του Θεοδωράκη αλλά και άλλων σημαντικών ελλήνων και ξένων δημιουργών ενώ ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης είναι ένας από τους  σπουδαιοτερους βιρτουόζους κιθάρας.

Ο χώρος της πλατείας Αγίου Γεωργίου, που είναι ανοιχτός, υποδέχτηκε όσους πρόλαβαν να εξασφαλίσουν από νωρίς εισιτήρια αλλά και πάρα πολλούς περαστικούς από την οδο Πλαπούτα, που έμειναν να απολαύσουν τη μοναδική μουσική παράσταση.

Πολλά καθίσματα τοποθετήκαν όχι μόνο στην πλατεία αλλά και στο δρόμο αφήνοντας μόνο ένα μικρό διάδρομο για τους πεζούς, γεγονός που προκάλεσε μικρή ενόχληση στους ιδιοκτήτες των παρακείμενων καταστημάτων, ενόχληση όμως που ξεπεράστηκε γρήγορα υπό το βάρος του εξαιρετικού για την πόλη του Ναυπλίου μουσικού γεγονότος.

Στην απολαυστική αυτή μουσική συνάντηση περιλαμβάνονται έργα μεγάλων ελλήνων και ξένων δημιουργούν και σε κάποια απ’ αυτά συμμετέχει και το Χορωδιακό Εργαστήρι Ναυπλίου.

Το πρωί η Ρίτα Αντωνοπούλου συναντήθηκε με τα μέλη του Χορωδιακού Εργαστηρίου Ναυπλίου σε ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό σεμινάριο.

Η παλιά πόλη του Ναυπλίου δονείται από νότες μοναδικές σε ένα σεργιάνι σε αγαπημένα τραγούδια που κερδίζουν το χειροκρότημα του κόσμου και δικαίως.

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >