Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΝαύπλιο | Ξεκινούν στις 3/5 οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ναύπλιο | Ξεκινούν στις 3/5 οι ενδιάμεσες εκπτώσεις

4 / 100

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι λόγω της σύμπτωσης φέτος της 1ης Μαΐου με Κυριακή, με υπουργική απόφαση, η υποχρεωτική αργία μεταφέρεται τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022.

Συνεπώς η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται φέτος για την αμέσως επόμενη ημέρα, Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022.

Κατά την ημέρα αυτή απαγορεύεται γενικά η απασχόληση των μισθωτών και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός αυτών που νόμιμα λειτουργούν κατά τις Κυριακές και αργίες.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο, ημέρα έναρξης των Ενδιάμεσων Εαρινών Εκπτώσεων είναι η Τρίτη , 3 Μαΐου 2022 και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων να μετατεθεί χρονικά την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 8 Μαΐου 2022.

Για την 1η Κυριακή , δηλαδή την 8η Μαίου 2022 και κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου, με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνεται να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα για τις Κυριακές των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων, διότι η εν λόγω ημέρα δεν έχει αξιόλογο εμπορικό ενδιαφέρον. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >