Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΟι αντίπαλοι του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου στο πρωτάθλημα της Α2

Οι αντίπαλοι του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου στο πρωτάθλημα της Α2

9 / 100

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από την ΚΟΕ η κλήρωση των δύο ομίλων του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου θα συμμετάσχει στον Νότιο όμιλο με αντιπάλους τον ΝΟ Πατρών, την ΝΕ Πατρών, τον ΟΦΗ, την ΠΕΚΕΒ, τον ΓΣ Ηλιούπολης, τον Νηρέα Γέρακα και τον Άρη Νίκαιας.

Για την Α Φάση του Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από 11 Δεκεμβρίου μέχρι 9 Απριλίου, οι ομάδες σε κάθε όμιλο θα δώσουν 14 αγώνες (εντός και εκτός έδρας) με τους 7 αντιπάλους τους και θα καταταγούν στις θέσεις 1-8.

Στα Play-Out (21- 25 Απριλίου) θα συμμετάσχουν οι ομάδες των θέσεων 7-8 κάθε ομίλου και θα αγωνιστούν χιαστί. Οι ηττημένοι των δύο αναμετρήσεων θα υποβιβαστούν στη Β Εθνική Κατηγορία.

Οι ομάδες των θέσεων 1-4 κάθε ομίλου θα συμμετάσχουν στα Play-Off  (21 Απριλίου με 9 Μαΐου) αγωνιζόμενες χιαστί με αντιπάλους από τον άλλον όμιλο (1-4, 2-3, 3-2, 4-1). 

Στη συνέχεια οι 4 νικητές θα αγωνιστούν και πάλι μεταξύ τους. Οι δύο νέοι νικητές θα μετάσχουν στον Μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος και θα προβιβαστούν στην Α1 Εθνική Κατηγορία ενώ οι ηττημένοι θα αγωνιστούν στον Μικρό Τελικό για την 3η και 4η θέση του Πρωταθλήματος.

Σε κάθε αναμέτρηση των Play-Out και Play-Off απαιτούνται 2 νίκες σε μέγιστο 3 αγώνων μεταξύ κάθε ζεύγους ομάδων.

Σας περιμένουμε όλους, να στηρίξετε με την παρουσία σας την ομάδα της πόλης μας, στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας, αρχής γενομένης την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την ΝΕ Πατρών.

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >