Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήKAINOTOMIAΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

18 / 100

Οι επισκέψεις από μαθητές συνεχίζονται αμείωτα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων το οποίο πρόγραμμα το συντονίζει η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ η κυρία Ράλλη Μαρία . 

Πάνω από 100 μαθητές εκπαιδεύτηκαν στο ΠΚΑ την τελευταία ημέρα (12/4/2022) πριν τις Διακοπές του Πάσχα. Επισκέφθηκαν το ΠΚΑ μαθητές από τα δημοτικά σχολεία Κουτσοποδίου και της Αρχαίας Επιδαύρου, αλλά και 20 μικροί μαθητές από το ιδιωτικό νηπιαγωγείο << Όνειρο>>.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν τόσο για τις πινακίδες σήμανσης όσο και για την ζώνη ασφαλείας και το προστατευτικό κράνος. Επίσης μετά την θεωρητική ενημέρωση όλοι μαθητές οδηγώντας ποδήλατο διήνυσαν μια εκπαιδευτική βόλτα με συνοδεία Αστυνομικών της Τροχαίας Ναυπλίου μέσα στο ΠΚΑ φορώντας όλοι ποδηλατικό κράνος ασφαλείας. Οι μαθητές του νηπιαγωγείου οδήγησαν 4τροχα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια.

Επιπλέον στο ΠΚΑ οι μαθητές του Δημοτικού μπορούσαν να επισκεφθούν τον χώρο που είχε σταθμεύσει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ράλι, του κ. Λεβεντογιάννη & του κ. Τριβόλα, όπου οι μαθητές διαπίστωσαν τις διαφορές ενός συμβατικού αυτοκινήτου σε σχέση με ένα αγωνιστικό όχημα.

Όλοι οι μαθητές δημοτικής εκπαίδευσης παρέλαβαν Βεβαίωση Συμμετοχής.

Οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου παρέλαβαν από το ΔΟΠΠΑΤ και τους Αστυνομικούς της τροχαίας , εκτός από Βεβαίωση Συμμετοχής , Πασχαλινή Λαμπάδα με ενσωματωμένη σφυρίχτρα, σαπουνόφουσκες και ατομικό σαπουνάκι με σχήματα τις πινακίδες ΚΟΚ.

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >