Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠοιοι είναι οι βασικοί στόχοι του Πανναυπλιακού για τη νέα χρονιά

Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι του Πανναυπλιακού για τη νέα χρονιά

10 / 100

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν η διοίκηση του Πανναυπλιακού θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χάρη Σταυρόπουλο και πολλά συγχαρητήρια στα νέα παιδιά της Ακαδημίας μας καθώς κ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά με αρκετές δυσκολίες συνάμα όμως μια χρονιά ανασυγκρότησης και ανάκτησης δυνάμεων με αναθεώρηση των στόχων για το μέλλον.
Το νέο γήπεδο στο ιστορικό “νταμάρι” είναι η σταθερή βάση που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε το χτίσιμο μιας νεανικής ομάδος με όραμα και μέλλον.
Βασικοί στόχοι για την νέα χρονιά, στο πλέον ποδοσφαιρικό γήπεδο της Αργολίδας, είναι η εξέλιξη και αναβάθμιση της ακαδημίας μας καθώς κ η δημιουργία μιας “φρέσκιας” αντρικής ομάδας που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να δουλεύει σωστά, προσφέροντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα συνεχίζει τις “ανοιχτές”προπονήσεις και ταυτόχρονα χτίζει τις βάσεις για την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας για έναν Παναυπλιακό αντάξιο της ιστορίας του , ανανεωμένο κ δυνατό.

Τα καλύτερα έρχονται…
Με εκτίμηση το ΔΣ του Πανναυπλιακού

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >