Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΠώς θα υποδεχτεί το νέο έτος το Ναύπλιο – Το πρόγραμμα

Πώς θα υποδεχτεί το νέο έτος το Ναύπλιο – Το πρόγραμμα

8 / 100

Το πρόγραμμα του εορτασμού του Νέου Έτους εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 θα γίνει δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου και του Ιερού κλήρου. Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης  της Π.Ε. Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης θα δεχθεί ευχές για το Νέο Έτος από εκπροσώπους  της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, καθώς και από εκπροσώπους κοινωνικών και πνευματικών φορέων, στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Πρόγραμμα

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

11.30 Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου και του Ιερού κλήρου.

12.00 Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης θα δεχθεί ευχές για το Νέο Έτος από εκπροσώπους της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και από εκπροσώπους κοινωνικών και πνευματικών φορέων, στο Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >