Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
spot_imgspot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΝΑΥΠΛΙΟΣυναντήσεις Νίκα στο Ναύπλιο με τους δημάρχους Επιδαύρου και Ερμιονίδας

Συναντήσεις Νίκα στο Ναύπλιο με τους δημάρχους Επιδαύρου και Ερμιονίδας

Τι συζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον Γιάννη Γεωργόπουλο και τον Τάσο Χρόνη στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας.

Οπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε συνάντηση το μεσημέρι σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, με τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο.

Στη συνάντηση, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζου, συζητήθηκε η δωρεά μελέτης που αφορά στη νέα χάραξη τμήματος επαρχιακού δρόμου στο Πόρτο Χέλι και η διαδικασία για την αποδοχή της μέσω της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας.

Εξ άλλου, γνωστοποιήθηκε ότι μέσα στον τρέχοντα μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου.

Συνάντηση και με το δήμαρχο Επιδαύρου
Κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας το μεσημέρι σήμερα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη.

Τη συνάντηση αυτή απασχόλησαν περιβαλλοντικά θέματα για τα οποία ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας προς τον δήμο, την οποία -όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης- “η Περιφέρεια παρέχει προς όλους τους δήμους, ανάλογα με τις δυνατότητές της”.

> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >